Webbutik

MENY

Lejedrejtimi (patentë) për veturë - Kategoria B

Dokumentbeteckning: 100932

Me këtë broshurë Enti i Trafikut dëshiron që të jap informacion se çfarë kërkohet për të marrë një lejedrejtimi, si duhet të mësosh, çfarë përmban provimi i njohurisë (teorisë) dhe ai praktik (vozitjes) dhe në çka duhet menduar para hyrjes në provim.

Information om körkort för personbil, behörighet B på albanska.

Utgåva 2, april 2020.
Artikelnr: TVW-35883