Webbutik

MENY

Patentë shoferi për veturë - Kategori B

Dokumentbeteckning: 100932

Information om körkort för personbil, behörighet B på albanska.

Me këtë broshurë Enti i Trafikut dëshiron që të jap informacion se çfarë kërkohet për të marrë një patentë shoferi, si duhet të arsimohesh, çfarë përmban provimi i shoferit dhe çka duhet ti të mendosh para hyrjes në provim.
Lagerstatus: Ej i lager
Artikelnr: TVW-35883