Webbutik

MENY

 

Välkommen till Trafikverkets webbutik.

Här hittar du publikationer, informationsmaterial och böcker från Trafikverket. Det mesta kan du ladda ned kostnadsfritt som pdf men det går även att beställa tryckt material.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor per beställning. Observera att avgiften gäller allt material i butiken och att moms tillkommer.

För leveranser till utlandet blir fraktavgiften 40 kr exklusive moms för leveranser som väger under 2 kg. Väger leveransen mer blir fraktavgiften densamma som den faktiska portokostnanden.

När du gör en beställning i Trafikverkets webbutik gör vi en behandling av dina personuppgifter för att kunna leverera den produkt som du beställer, hantera reklamationer och ta ut intern statistik. Dina personuppgifter används bara för detta syfte och raderas femton månader efter din beställning. Du kan läsa mer om hur Trafikverket behandlar personuppgifter här: www.trafikverket.se/gdpr

 

Nyheter RSS
Det går nu att beställa tryckta TTJ-moduler igen.
Väginformationskartor -den 20 april 2020
2020 års kartor finns nu att beställa.
RSS

Nya produkter

Bild på Åtgärdsvalsstudie Väg 15 Kistinge - Daggarp - Halmstads och  Laholms kommuner

Åtgärdsvalsstudie Väg 15 Kistinge - Daggarp - Halmstads och Laholms kommuner

Dokumentbeteckning: 2020:158

[ÅVS]
Denna åtgärdsvalsstudie avser väg 15 mellan Kistinge, i utkanten av Halmstad, och Daggarp i Laholms kommun. Studien föranleds inte av specifika brister utan har genomförts framför allt för att få fram ett bra underlag inför framtagandet av Regional infrastrukturplan.
Bild på Utvärdering av räddningstrallor, - analys av utfört test av räddningstrallor i Citytunneln

Utvärdering av räddningstrallor, - analys av utfört test av räddningstrallor i Citytunneln

Dokumentbeteckning: 2020:157

Denna rapport utgör utvärderingen av det test av räddningstrallor som gjordes i Citytunneln 5-6 februari 2020. Syftet med testet var att utvärdera egenskaper hos 3 olika trallor som idag finns i befintliga järnvägsanläggningar, och som används av räddningstjänsten vid en insats. Rapporten ska utgöra underlag för framtida kravställning av räddningstrallor från Trafikverket, och ett standardiserat utförande av detta på nationell nivå.