Webbutik

MENY

 

Välkommen till Trafikverkets webbutik.

Här hittar du publikationer, informationsmaterial och böcker från Trafikverket. Det mesta kan du ladda ned kostnadsfritt som pdf men det går även att beställa tryckt material.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor per beställning. Observera att avgiften gäller allt material i butiken och att moms tillkommer.

För leveranser till utlandet blir fraktavgiften 40 kr exklusive moms för leveranser som väger under 2 kg. Väger leveransen mer blir fraktavgiften densamma som den faktiska portokostnanden.

När du gör en beställning i Trafikverkets webbutik gör vi en behandling av dina personuppgifter för att kunna leverera den produkt som du beställer, hantera reklamationer och ta ut intern statistik. Dina personuppgifter används bara för detta syfte och raderas femton månader efter din beställning. Du kan läsa mer om hur Trafikverket behandlar personuppgifter här: www.trafikverket.se/gdpr

 

RSS

Nya produkter

Bild på Forskning och innovation Årsrapport 2018

Forskning och innovation Årsrapport 2018

Dokumentbeteckning: 2019:065

Forskning och innovation (FoI) är ett viktigt verktyg som ger oss möjlighet att utveckla lösningar som bidrar till tillgänglighet i ett hållbart samhälle. Vår FoI-verksamhet omsätter drygt 500 miljoner kronor årligen och omfattar alla fyra trafikslagen.

Vi behöver utveckla dagens transportsystem, men även identifiera lösningar som kan leda till förnyelse på systemnivå.

Att kunna verifiera att resultat fungerar i verkligheten är betydelsefullt. Därför är det glädjande att vi under 2018 har genomfört flera tester och demonstrationer av nya lösningar. Ett exempel är geofencing, där uppkopplade fordon kan styras på olika sätt. Ett annat exempel är lösningar som kan bedöma tillståndet på de bärlinor som håller upp järnvägens kontaktledning- ar. Demonstrationer är en viktig drivkraft för implementering så att resultat kommer till nytta i transportsystemet.
Bild på Sjövägen nr 2 2019

Sjövägen nr 2 2019

Dokumentbeteckning: 100943

Färjerederiets tidning.