Webbutik

MENY

 

Välkommen till Trafikverkets webbutik.

Här hittar du publikationer, informationsmaterial och böcker från Trafikverket. Det mesta kan du ladda ned kostnadsfritt som pdf men det går även att beställa tryckt material.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor per beställning. Observera att avgiften gäller allt material i butiken och att moms tillkommer.

För leveranser till utlandet blir fraktavgiften 40 kr exklusive moms för leveranser som väger under 2 kg. Väger leveransen mer blir fraktavgiften densamma som den faktiska portokostnanden.

När du gör en beställning i Trafikverkets webbutik gör vi en behandling av dina personuppgifter för att kunna leverera den produkt som du beställer, hantera reklamationer och ta ut intern statistik. Dina personuppgifter används bara för detta syfte och raderas femton månader efter din beställning. Du kan läsa mer om hur Trafikverket behandlar personuppgifter här: www.trafikverket.se/gdpr

 

RSS

Nya produkter

Bild på Sjövägen nr 8 2020

Sjövägen nr 8 2020

Dokumentbeteckning: 100965

Färjerederiets tidning.
Bild på En punktligare tågtrafik - sammanställning av Trafikverkets åtgärder 2017–2019

En punktligare tågtrafik - sammanställning av Trafikverkets åtgärder 2017–2019

Dokumentbeteckning: 2020:179

1879 infördes gemensam tid på Sveriges järnvägsstationer. Tid har med andra ord varit en viktig del av järnvägens identitet i över 140 år. Det är därför inte konstigt att punktlighet och att hålla utsatt tid är en av branschens stora frågor. I och med att allt fler väljer att resa med tåg får brister i punktligheten allt större betydelse i människors vardagspussel. Tillsammans med andra aspekter som till exempel turtäthet, miljövänlighet, kapacitet och prisvärdhet utgör punktligheten en viktig parameter i valet av transportmedel för medborgare och näringsliv.