Webbutik

MENY

 

Välkommen till Trafikverkets webbutik.

Här hittar du publikationer, informationsmaterial och böcker från Trafikverket. Det mesta kan du ladda ned kostnadsfritt som pdf men det går även att beställa tryckt material.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor per beställning. Observera att avgiften gäller allt material i butiken och att moms tillkommer.

För leveranser till utlandet blir fraktavgiften 40 kr exklusive moms för leveranser som väger under 2 kg. Väger leveransen mer blir fraktavgiften densamma som den faktiska portokostnanden.

När du gör en beställning i Trafikverkets webbutik gör vi en behandling av dina personuppgifter för att kunna leverera den produkt som du beställer, hantera reklamationer och ta ut intern statistik. Dina personuppgifter används bara för detta syfte och raderas femton månader efter din beställning. Du kan läsa mer om hur Trafikverket behandlar personuppgifter här: www.trafikverket.se/gdpr

 

Nyheter RSS
Ny almanacka från Färjerederiet -den 19 november 2018
Nu går det att beställa Färjerederiets väggalmanacka för 2019.
Trafikverkets årsredovisning -den 11 april 2018
Trafikverkets årsredovisning 2017 är här!
RSS

Nya produkter

Bild på Färjerederiets almanacka 2019

Färjerederiets almanacka 2019

Dokumentbeteckning: 100928

Färjerederiets väggalmanacka för 2019.

Vid beställning av tryckta exemplar tillkommer en avgift för porto.
Bild på Åtgärdsvalsstudie: Bristande tillgänglighet för oskyddade trafikanter mellan Uppsala och Vreta Ytternäs

Åtgärdsvalsstudie: Bristande tillgänglighet för oskyddade trafikanter mellan Uppsala och Vreta Ytternäs

Dokumentbeteckning: 2018:211

Syftet med åtgärdsvalsstudien är att utreda tillgänglighet för oskyddade trafikanter mellan Uppsala och Vreta Ytternäs och att identifiera behov och brister gällande tillgänglighet för oskyddade trafikanter mellan Uppsala och Vreta Ytternäs. Övergripande mål för studien är ökad trafiksäkerhet och ökad tillgänglighet samt att möjliggöra för ökad andel cyklister. Studien ska vara förutsättningslös och ska innefatta samtliga åtgärdskategorier enligt fyrstegsprincipen. En förenklad samlad effektbedömning ska ligga till grund för beslut om fortsatt inriktning.