Webbutik

MENY

 

Välkommen till Trafikverkets webbutik.

Här hittar du publikationer, informationsmaterial och böcker från Trafikverket. Det mesta kan du ladda ned kostnadsfritt som pdf men det går även att beställa tryckt material.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor per beställning. Observera att avgiften gäller allt material i butiken och att moms tillkommer.

För leveranser till utlandet blir fraktavgiften 40 kr exklusive moms för leveranser som väger under 2 kg. Väger leveransen mer blir fraktavgiften densamma som den faktiska portokostnanden.

När du gör en beställning i Trafikverkets webbutik gör vi en behandling av dina personuppgifter för att kunna leverera den produkt som du beställer, hantera reklamationer och ta ut intern statistik. Dina personuppgifter används bara för detta syfte och raderas femton månader efter din beställning. Du kan läsa mer om hur Trafikverket behandlar personuppgifter här: www.trafikverket.se/gdpr

 

RSS

Nya produkter

Bild på Åtgärdsvalsstudie Örebro C – Västerås C

Åtgärdsvalsstudie Örebro C – Västerås C

Dokumentbeteckning: 2017:199

Stråket Mälarbanan mellan Stockholm och Örebro via Västerås är transportintensivt och mycket talar för en fortsatt och förhållandevis snabb tillväxt av både person- och godstransporter. Inom järnvägssystemet finns kapacitetsproblem och därmed problem med punktligheten ,samt stora tillgänglighetsbrister som bland annat visar sig genom långa restider med tåg mellan ändpunkterna Stockholm och Örebro samt på flera av de regionala delmarknaderna som t.ex. sträckan Västerås-Örebro.
Bild på Kulturmiljövärden i region väst - vägar och järnvägar

Kulturmiljövärden i region väst - vägar och järnvägar

Dokumentbeteckning: 2020:224

del 1 – en kunskapsöversikt
Sverige är rikt på kulturhistoriska värden och Trafikverket är landets största förvaltare av infrastrukturens kulturarv. Denna rapport omfattar kulturhistoriska företeelser längs statliga vägar och järnvägar i Trafikverkets region väst. I rapporten beskrivs kortfattat våra sju kulturhistoriska företeelser, följt av den samlade bedömningen av förekomst, kunskapsläge och status för företeelsen.