Webbutik

MENY

 

Välkommen till Trafikverkets webbutik.

Här hittar du publikationer, informationsmaterial och böcker från Trafikverket. Det mesta kan du ladda ned kostnadsfritt som pdf men det går även att beställa tryckt material.

Vi tar ut en fraktavgift på 40 kronor per beställning. Observera att avgiften gäller allt material i butiken och att moms tillkommer.

För leveranser till utlandet blir fraktavgiften 40 kr exklusive moms för leveranser som väger under 2 kg. Väger leveransen mer blir fraktavgiften densamma som den faktiska portokostnanden.

När du gör en beställning i Trafikverkets webbutik gör vi en behandling av dina personuppgifter för att kunna leverera den produkt som du beställer, hantera reklamationer och ta ut intern statistik. Dina personuppgifter används bara för detta syfte och raderas femton månader efter din beställning. Du kan läsa mer om hur Trafikverket behandlar personuppgifter här: www.trafikverket.se/gdpr

 

RSS

Nya produkter

Bild på Åtgärdsvalsstudie bytespunkt Flemingsberg

Åtgärdsvalsstudie bytespunkt Flemingsberg

Dokumentbeteckning: 2020:163

Flemingsberg är i regional utvecklingsplan för Stockholmsregionen (RUFS) 2050 utpekad som en regional stadskärna. I de mest centrala delarna planeras det för ett nytt rese- och stadscentrum. I stadscentrumet ska det tillkomma kontor, bostäder, handel, offentlig service, mötesplatser, parker och evenemang. På gångavstånd från stadscentrumet planeras för ett varierat utbud av bostäder, universitetssjukhus, ett kunskapsintensivt näringsliv samt utbildning och forskning. Detta medför att resandet till/från Flemingsberg väntas öka.
Bild på Sjövägen nr 8 2020

Sjövägen nr 8 2020

Dokumentbeteckning: 100965

Färjerederiets tidning.